Manuele lymfe drainage

De plaats in ons lichaam waar ons stoffelijk lichaam ons licht lichaam ontmoet. Het voert afvalstoffen af maar ook emoties en overtuigingen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom ons lichaam vocht vasthoudt. Het kan zijn dat ons lymfe systeem niet goed functioneert, geblokkeerd is of na een event of operatie is beschadigd of verwijderd. Een manuele lymfe drainage is dan een goed idee. Doen we niets dan wordt het zeker niet beter.

Naast het vasthouden van lymfevocht is er ook een spirituele oorzaak. Het is noodzakelijk om ook hiernaar te kijken om ons lichaam in staat te stellen te herstellen. Ook dit wordt afgevoerd via het lymfesysteem. Hier werkt de manuele lymfe drainage mee om af te voeren.

Een manuele lymfe drainage is een goed idee voor afvoeren van afvalstoffen zowel stoffelijk als energetisch, om het lichaam in rust te brengen zodat het kan herstellen, voor en na een operatie, om ons immuumsysteem te versterken, om na het beschadigen van lymfe of het verwijderen van lymfeknopen om te leiden zodat het opgenomen kan worden en kan worden afgevoerd. Ik maak gebruik van mijn handen met hun helende werking en indien nodig van taping.

Middels een intake gaan we samen bekijken wat er nodig is voor jou. Ook voeding speelt een belangrijke rol.

Praktijk Het vrije zicht
Hoofdweg 74, 9621 AM Slochteren.
Tip: gebruik de postcode bij navigatie!

Email-adres: hetvrijezicht@gmail.com
Mobiel: 06 46 134 534
KvK 81561520