Wie ben ik

Mijn naam is Alina Drenth. Ik ben geboren in juli 1976 te Groningen.

Als kind was ik altijd al gevoelig voor de emoties en gedachten van anderen. Ik heb dit altijd weggedrukt, want ik zag er het nut niet van in. Ik vond het alleen maar vervelend en verwarrend, te weten wat iemand denkt, terwijl zijn/haar mond iets anders zegt.
Toen bleek, dat ik slechtziend was, en langzaam mijn ogen slechter werden, werd ik gedwongen hier toch steeds meer naar te luisteren. Hoe kon ik immers weten, wie er voor mij stond, als ik de mensen niet aanvoelde.
Ook werd ik geplaagd door nachtmerries, dit bleken herinneringen te zijn uit vorige levens.
Toen ik blind werd, werd mijn gevoel hierin versterkt. Wanneer je het kijken wegneemt, moet je immers meer vertrouwen op je gevoel. Hierdoor werd ook het spirituele gevoel intenser.

Hoe minder je ziet met je ogen, hoe meer je kijkt met je hart.

Na een bezoek aan een Hypnose-Therapeut, die mijn nachtmerries heeft weggehaald, en daarmee ook de keien van mijn spirituele weg verwijderd heeft, kwam alles helderder binnen.
Hierdoor ontdekte ik het mooie van mijn gave. Ik begon het nut te zien, en heb de Healing ontdekt. Deze kan ik toepassen, niet alleen op mezelf, maar ook op anderen. Mijn eigen ogen kan ik helaas niet healen, daar heeft mijn ziel voor gekozen.
Ik ben begonnen aan een HBO-opleiding voor Medium & Trance Healing Therapie. Na hiervoor mijn diploma te hebben behaald, ben ik doorgegaan met de opleiding voor Paramedisch en Psychosociaal Medium.

Praktijk Het vrije zicht
Hoofdweg 74, 9621 AM Slochteren.
Tip: gebruik de postcode bij navigatie!

Email-adres: hetvrijezicht@gmail.com
Mobiel: 06 46 134 534
KvK 81561520